Arkadaşlar Her Ne Kadarda Ben XP'den Vazgeçmem Desenizde
Her Güncel Pro Oyun Vs. Vista Uyumlu Oluyor.
Ve Vista İlk Başlarda Düzensizliği İle Tanınsada Şuan Bu İndireceğiniz
Vista Güncellemeleri İle Birlikte Tam Stabil Bir İşletim Sistemi Oluyor
Öncelikle Linkten Dosyayı indirip Tabiki Rar Şifresini www.cshtr.com Yazıp Dosyayı Klasöre Çıkartıyoruz
Ve Saf SP'siz Vistayı Nero'dan kalıbı Diske Yazdır Seçeneği İle DVD Yazdırıyoruz
Restart Yapıp Bilgisaya'ı DVD'den Başlatıp Vistayı Kuruyoruz.
Kurmak İstediğiniz Sürümü Seçiyorsunuz.
YFKBB-PQJJV-G996G-VWGXY-2V3X8
Serialini Yazıp Kurulacak Diski Gösterip kurulumun Bitmesini Bekliyoruz.
Ve Kurulum Bittikten Sonra Programları Kurmaya Geçmeden Önce WINDOWS Update Etmesini Bekliyoruz
WINDOWS Update oluyor (CRACK YAPMADAN)
Velhasılı Kelam Restart Falan
WINDOWS Update'de Güncelleme Bitinceye Kadar Ne Var ne Yok Güncelledikten Sonra Crack Dosyasını çalıştırıp Kurduğumuz Vista'yıseçiyoruz
ULTIMATE HOOMEPREMIUM Felan Hangisini Kurduysanız onu seçiniz
Sonra Bi Restart daha ve Bilgisayarım Özelliklere Baktığınızda WINDOWS Etkinleştirildi Yazısını Göreceksiniz
Daha Sonrasında Klasörden Çıkan SP1'i KuruyorsunuzVe Sonrasında gene Güncellemeler Çıkıyor Etkinleştirdiğiniz İçin
Bu Kadar Valla Başka Yazacak Bişi BUlamıyorum
Bana Göre Vista'nın En Büyük Özelliği
Rip_Convert gibi İşlemler yaparken Öncesinde Sonrasında O Sırada İnternet Explorer tıkladığınızda Ne Uyuma Ne Kasma Direk Sayfa Açılıyor Tabi Bu Devede TırnakNeyse Siz https://kralteam.yetkin-forum.com ailesine güzel bir armağan olsun
BUYRUN
Bu LİNKİ Görmek Için ÜYE OLMALISINIZ VE CEVAP YAZMALISINIZ...
Rar Pass=www.cshtr.com
İNDİR/DOWNLOAD
NeFrEt
Her Güncel Pro Oyun Vs. Vista Uyumlu Oluyor.
Ve Vista İlk Başlarda Düzensizliği İle Tanınsada Şuan Bu İndireceğiniz
Vista Güncellemeleri İle Birlikte Tam Stabil Bir İşletim Sistemi Oluyor
Öncelikle Linkten Dosyayı indirip Tabiki Rar Şifresini www.cshtr.com Yazıp Dosyayı Klasöre Çıkartıyoruz
Ve Saf SP'siz Vistayı Nero'dan kalıbı Diske Yazdır Seçeneği İle DVD Yazdırıyoruz
Restart Yapıp Bilgisaya'ı DVD'den Başlatıp Vistayı Kuruyoruz.
Kurmak İstediğiniz Sürümü Seçiyorsunuz.
YFKBB-PQJJV-G996G-VWGXY-2V3X8
Serialini Yazıp Kurulacak Diski Gösterip kurulumun Bitmesini Bekliyoruz.
Ve Kurulum Bittikten Sonra Programları Kurmaya Geçmeden Önce WINDOWS Update Etmesini Bekliyoruz
WINDOWS Update oluyor (CRACK YAPMADAN)
Velhasılı Kelam Restart Falan
WINDOWS Update'de Güncelleme Bitinceye Kadar Ne Var ne Yok Güncelledikten Sonra Crack Dosyasını çalıştırıp Kurduğumuz Vista'yıseçiyoruz
ULTIMATE HOOMEPREMIUM Felan Hangisini Kurduysanız onu seçiniz
Sonra Bi Restart daha ve Bilgisayarım Özelliklere Baktığınızda WINDOWS Etkinleştirildi Yazısını Göreceksiniz
Daha Sonrasında Klasörden Çıkan SP1'i KuruyorsunuzVe Sonrasında gene Güncellemeler Çıkıyor Etkinleştirdiğiniz İçin
Bu Kadar Valla Başka Yazacak Bişi BUlamıyorum
Bana Göre Vista'nın En Büyük Özelliği
Rip_Convert gibi İşlemler yaparken Öncesinde Sonrasında O Sırada İnternet Explorer tıkladığınızda Ne Uyuma Ne Kasma Direk Sayfa Açılıyor Tabi Bu Devede TırnakNeyse Siz https://kralteam.yetkin-forum.com ailesine güzel bir armağan olsun
BUYRUN
Rar Pass=www.cshtr.com
İNDİR/DOWNLOAD
NeFrEt